نسخه جدید سیستمعامل لینوکس موسوم به CoreOS میتوانند ویرایش سبک وخلاصهشده این محصول را روی سرویس پردازش ابری گوگل در اختیار بگیرند.
بهگزارش theregister این مسئله به آن معنی خواهد بود که شرکتهای توسعهدهنده نرمافزار هماکنون سیستمعامل لینوکس را تنها با ۱۶۸ مگابایت رم در اختیار میگیرند، تمام ابزارها و محتویات آنها را مبتنی بر این سیستمعامل اجرا میکنند و گروه بزرگی از رایانهها را بهصورت یکجا مبتنی بر این سیستمعامل وبهواسطه سرویس پردازش ابری گوگل راهاندازی میکنند.
“براندن فیلیپس”(Brandon Philips) مدیر فناوری CoreOS در وبلاگ رسمی خود نوشت: «طی چند روز آینده سیستمعامل CoreOS بهصورت پیشفرض روی پنلکنترلی GCE ارائه میشود تا شما سیستم خوشهای CoreOS را بهراحتی مبتنی بر مرورگر اینترنتی روی GCE اجرا کنید».
او در ادامه مطلب خود توضیح داد: «CoreOS یک میزبان ایدهال برای سیستمهای توزیعشده محسوب میشود و Google Compute Engine نیز یک بستر مناسب برای این سیستمعامل متنباز است».
لازم به ذکر است که سیستمعامل CoreOS مبتنی بر سه فناوری اصلی ساختهشده است. فناوری اول بانام etcd یک مرکز ارزشی توزیعشده محسوب میشود که به دستگاههای خوشهای مبتنی بر CoreOS کمک میکند بهصورت یکپارچه در کنار همدیگر قرار بگیرند.
فناوری دوم موسوم به Docker که برای یکپارچهسازی ابزارها و اجرای آنها در شرایط شناسایی خودکار شبکه بکار میرود و فناوری سوم بانام systemd به توسعهدهندگان نرمافزار کمک میکند سیستمهای گسترده مبتنی بر CoreOS را بهعنوان یکسیستم جامع و یکپارچه مورداستفاده قرار دهند.